Default Store View English Store

Couteaux japonais Korin couteau japonais de cuisine le spécialiste des couteaux japonais

Couteau de chef (Gyutou)


The Gyutou is the Japanese equivalent of the Western chef knife. It is an all-purpose knife and can be used for cutting meat, fish and vegetables. Lightweight and thin, these knives have a sharper blade and maintain their sharpness longer than most Western chef knives.


Articles 1 à 9 sur un total de 13

par page
Page :
  1. 1
  2. 2
  3. Suivant

Afficher en: Grille  Liste 

Par ordre décroissant
Masanobu VG-10 Damascus Gyutou

Masanobu VG-10 Damascus Gyutou

288,00 €
Masanobu VG-10 Gyutou

Masanobu VG-10 Gyutou

232,00 €
Glestain Indented-Blade Gyutou

Glestain Indented-Blade Gyutou

220,00 €
Togiharu Virgin Carbon Steel Gyutou

Togiharu Virgin Carbon Steel Gyutou

116,00 €
Togiharu Inox Steel Gyutou

Togiharu Inox Steel Gyutou

96,00 €
Togiharu Hammered Texture Damascus Gyutou

Togiharu Hammered Texture Damascus Gyutou

133,00 €
Togiharu G-1 Molybdenum Gyutou

Togiharu G-1 Molybdenum Gyutou

131,00 €
Nenox G-Type Gyutou

Nenox G-Type Gyutou

236,00 €
Nenox Corian Gyutou

Nenox Corian Gyutou

359,00 €

Articles 1 à 9 sur un total de 13

par page
Page :
  1. 1
  2. 2
  3. Suivant

Afficher en: Grille  Liste 

Par ordre décroissant